Wie kunnen het beter vertellen dan onze mensen? Kijk, luister en beoordeel zelf

Solliciteer nu

Tamara

Communicatieadviseur 

“Een baan waarbij maatschappelijk belang meer voorop staat en het niet vooral gaat om meer geld verdienen of meer producten verkopen, dat was wat ik zocht. De keuze voor een gemeente, waarbij in principe de inwoner altijd centraal staat en er veel maatschappelijke onderwerpen spelen, sluit daar mooi bij aan.”

Lees het hele interview

Foto van Hester van Leeuwen

Hester

Manager Klant Contact Centrum

“Ik heb voor de gemeente Wassenaar gekozen vanwege de organisatie-inrichting. Ik geloof in een platte organisatie waarbij medewerkers verantwoordelijkheid krijgen oftewel ik geloof in zelforganisatie.” 

Lees het hele interview

Pamela Scarlett

Medewerker ICT Servicedesk

“In mijn huidige functie vind ik het leuk om diverse vragen en problemen van de collega’s op te lossen. Ik ben zonder ICT achtergrond doorgegroeid naar deze functie en ik leer nog steeds elke dag!”

Lees het hele interview

Aigul

Senior GIS /GEO applicatiebeheerder

“Ik heb voor Wassenaar gekozen omdat het een hele mooie en stabiele gemeente is, een van beste gemeenten in Nederland om te wonen en werken. Ik ben blij dat ik mijn bijdrage kan leveren om onze gemeente nog schoner en beter te maken voo­­­­­r de bewoners.”

Lees het hele interview

Ron

Stratenmaker

“Bij de gemeente zit je goed. Het is allemaal netjes en goed geregeld en geeft vastigheid. De vergoeding is goed en ik werk soms extra shifts. Dan heb ik winterpiket en rij met de strooiwagen door Wassenaar. Ik werk in een prachtige omgeving met mooie huizen, lanen straten en bossen. Wat wil je nog meer.”

Lees het hele interview

Bibi en Gijs

Stagiaires Internationals

“Verantwoordelijkheid, contact met ambassadeurs en werkervaring in een overheidsorganisatie” dit waren voor ons redenen om te kiezen voor een stage Internationals bij de gemeente Wassenaar.  

Lees het hele interview

Kevin

Adviseur crisisbeheersing

Een adviseur crisisbeheersing moet rust uit kunnen stralen op chaotische momenten.Als adviseur crisisbeheersing moet je juist rustig kunnen nadenken en overzicht krijgen van de crisis. Wanneer je overzicht hebt van de situatie, dan kan je betere adviezen geven en acties ondernemen.

Lees het hele interview

Berty - Contactpersoon wijken