Inkoopbeleid

Wilt u als ondernemer zaken doen met de gemeente Wassenaar? Dan heeft u te maken met het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente. Wanneer gebruikt de gemeente welk proces? De procedurezoeker maakt dat inzichtelijk. Onderaan deze pagina kunt u de betreffende documenten downloaden.

Aanbestedingen

U kunt voor de lokale, landelijke en Europese aanbestedingen kijken op de website van TenderNed en typ daarna bij de zoekfunctie 'Wassenaar' in. Alle aanbestedingen van de gemeente Wassenaar ziet u dan verschijnen.

Inkoop Jeugdhulp

De gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Zoetermeer (H-10) werken samen voor de inkoop van de Jeugdzorg en maken gebruik van H10 Inkoopbureau.

Inkoop Wmo

De gemeenten Lansingerland, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten (H6) trekken samen op om leveranciers te contracteren voor een gedeelte (Wmo maatwerkvoorziening begeleiding) van de 3 Decentralisaties.

Ondernemersregister

Waar mogelijk, betrekt de gemeente lokale ondernemingen bij projecten en andere bedrijfsvoering. Daarom houden we een ondernemersregister bij. Zo verzamelt de gemeente een overzicht van ondernemingen die geïnteresseerd zijn in zaken doen met de gemeente. Ambtelijk opdrachtgevers raadplegen dit ondernemersregister om voorafgaand aan een aanbesteding te beoordelen of ook lokale ondernemers kunnen worden uitgenodigd. U kunt uzelf voor dit register inschrijven via het digitale formulier, dat u onder dit bericht ziet. Dat kan met en zonder eHerkenning.