Werkzaamheden Houtlaan

Vanwege boringen voor werkzaamheden aan kabel en leidingen is de Houtlaan ter hoogte van huisnummer 2 afgesloten op 5 april vanaf 7:00 uut tot en met 6 april 17:00 uur. De omleiding wordt ter plekke aangegeven. 

Werkzaamheden Hofcampbrug

Vanwege het slopen en het bouwen van de Hofcampbrug is de Hofcampweg van 9 januari 2023 t/m 31 mei 2023 niet bereikbaar. Een omleiding wordt ter plaatse aangegeven met gele borden. 

Werkzaamheden Groot Haesebroekseweg/Papegaaienlaan

Tot en met juli 2023 worden er saneringswerkzaamheden aan het water en gasleiding uitgevoerd aan de Groot Haesebroekseweg/Papegaaienlaan. Het deel waar de werkzaamheden worden uitgevoerd is afgesloten en omleiding wordt ter plekke aangegeven.

Werkzaamheden Rijksdorp

Dunea en Liander zijn bezig met het vervangen van de water- en gasleiding in de straten Van der Doeslaan, Bontiuslaan, Van Bergenlaan, Vleysmanlaan, Pieter Postlaan, en een klein deel De Wassenaarse slag. De werkzaamheden duren tot en met juli 2023 en kunnen enige overlast geven. Tijdens de werkzaamheden kunnen er omleidingen voorkomen. Deze worden ter plaatse aangeven met borden.

Overzichtskaart werkzaamheden

Alle wegwerkzaamheden en evenementen van gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat staan op een landelijke kaart, Melvin.

Bekijk ook de overzichtskaart met werkzaamheden(externe link)