Werkzaamheden poller Buurtweg

Vanaf maandag 18 september starten er werkzaamheden op de Buurtweg ter hoogte van nummer 133. De werkzaamheden worden uitgevoerd om de verkeerssituatie rondom de poller veiliger te maken.

Planning werkzaamheden en omleiding
Van maandag 18 september vanaf 07:00 uur tot en met dinsdag 3 oktober 17:00 uur is de weg is dicht voor auto’s en fietsers. Het autoverkeer wordt omgeleid over de N44. Fietsverkeer wordt omgeleid over de Zijdeweg-N44-Waalsdorperlaan-Buurtweg v.v. Hulpdiensten kunnen in geval van nood passeren. 

Werkzaamheden parkeergarage Den Hoek

Op maandag 28 augustus starten de onderhoudswerkzaamheden aan parkeergarage Den Hoek gelegen onder het woning-/winkelcomplex aan de Molenstraat/Langstraat in het centrum. Tijdens de werkzaamheden is de parkeergarage minder goed bereikbaar. Op donderdag 28 september en vrijdag 29 september is de garage beperkt beschikbaar. Van maandag 2 oktober tot en met vrijdag 13 oktober is de garage gesloten. De werkzaamheden worden uitgevoerd door NVT Onderhoudsgroep West BV.

Afsluiting Oostdorperweg

Vanwege de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk door KPN is de Oostdorperweg afgesloten op 2 oktober tussen 7:00 en 17:00 uur. De omleiding wordt ter plekke aangegeven. 

Werkzaamheden Polderpad

Op maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober worden werkzaamheden uitgevoerd aan het Polderpad. Op deze dagen is het pad afgesloten tussen 07:00 en 16:00 uur. Een omleidingsroute wordt ter plekke aangegeven. 

Verbeteren fietsoversteek kruising Deijlerweg / Ammonslaantje

Van maandag 2 oktober tot en met vrijdag 13 oktober zijn er werkzaamheden aan de fietsoversteek ter hoogte kruising Deijlerweg / Ammonslaantje. De kruising is in deze periode afgesloten. Een omleiding wordt ter plekke aangegeven. 

Overzichtskaart werkzaamheden

Alle wegwerkzaamheden en evenementen van gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat staan op een landelijke kaart, Melvin.

Bekijk ook de overzichtskaart met werkzaamheden(externe link)