Overzichtskaart werkzaamheden

Alle wegwerkzaamheden en evenementen van gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat staan op een landelijke kaart, Melvin.

Bekijk ook de overzichtskaart met werkzaamheden

Afsluiting Havenkade

Van maandag 22 april tot en met vrijdag 17 mei is de Havenkade afgesloten tussen de Johan de Wittstraat en de Wiegmanweg in verband met het aanleggen van verkeersdrempels. De omleiding wordt ter plekke aangegeven. 

Afsluiting Het Kerkehout

Op dinsdag 21 mei tussen 07:00 en 17:00 uur wordt Het Kerkehout tussen huisnummers 71 en 79 tijdelijk afgesloten in verband met werkzaamheden aan kabels en leidingen. De omleiding wordt ter plaatse aangegeven. 

Vervanging verlichting Sijtwendetunnel

Rijkswaterstaat vervangt de verlichting in de Sijtwendetunnel in de periode van 4 februari tot en met 18 mei. De Sijtwendetunnel bestaat uit 6 tunnelbuizen. De werkzaamheden vinden niet in alle tunnelbuizen tegelijk plaats, maar per tunnel en rijrichting. Er wordt doordeweeks gewerkt van zondagavond 21.00 uur tot zaterdagochtend 06.00 uur. De werkzaamheden gaan 24 uur per dag door. 

Tijdens de werkzaamheden worden weggebruikers omgeleid, onder andere via de A44 en de A12. Dit betekent dat weggebruikers rekening moeten houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. 

Kijk voor meer informatie en de actuele omleidingsroutes op www.rws.nl/verlichting-sijtwendetunnel