Op diverse plaatsen in de gemeente Wassenaar wordt er in de komende periode noodzakelijk wegonderhoud uitgevoerd. De werkzaamheden betreffen voornamelijk asfalteringswerkzaamheden en vinden plaats op onderstaande locaties.

Meijendelseweg (wegvak tussen Duinvoetlaan en parkeerplaats Meijendel)

Vanaf maandag 22 november 2021

Het gedeelte van de Meijendelseweg tussen de Duinvoetlaan en de parkeerplaats Meijendel wordt volledig voor het doorgaande verkeer afgesloten.

De boerderij Meijendel en het kantoor van Dunea zijn tijdens de uitvoering niet bereikbaar. Bewoners die aan het werkvak wonen kunnen tijdens de genoemde periode hun voertuigen in de Slingerweg of Duinlustweg parkeren. Woningen wel bereikbaar voor fietsers en voetgangers.

Aanleiding: onderhoud

Meer informatie: Heeft u vragen over de afsluitingen of de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met Jan Sinke, projectleider van de afdeling Groen en Wijkzaken – Ontwikkeling. Per e-mail jsinke@wassenaar.nl of via telefoonnummer 14070.


Afsluiting Katwijkseweg vanaf Van Zuylen van Nijeveltstraat tot rotonde Katwijkseweg richting Wassenaarse Slag.

Maandag 13 december 06.00 uur tot dinsdag 14 december 18.00 uur

Het gedeelte van de Katwijkseweg vanaf Van Zuylen van Nijeveltstraat tot rotonde Katwijkseweg richting Wassenaarse Slag wordt volledig voor het doorgaande brom- en fietsverkeer afgesloten.

Aanleiding: snoeien bomen
Omleiding via Kokshornlaan, zie kaart
Aanleiding: vernieuwen asfalt

Meer informatie: Heeft u vragen over de werkzaamheden aan de Katwijkseweg, neem dan contact op met de firma vd Holst via telefoonnummer 070-5117928.