Werkzaamheden Van der Oudermeulenlaan

Vanwege saneringswerkzaamheden aan de gasleiding zal de Van der Oudermeulenlaan worden afgesloten vanaf 20 juni 2022 tot en met 24 juni 2022. De omleidingsroute wordt aangegeven met gele borden.

Afsluiting fietspad Maaldrift

Van 30 mei tot en met eind juni 2022 is het fietspad aan de Maaldrift tussen de Hogeboomseweg en het Valkenburgse Meer afgesloten voor het fietsverkeer. Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt wordt vervangen door betonplaten. Voor fietsers wordt een omleiding ingesteld. De milieustraat van Avalex blijft bereikbaar.

Herstelwerkzaamheden asfalt Lange Kerkdam

Op woensdag 22 juni vanaf 19:00 uur tot 06:00 uur de volgende ochtend worden er voorbereidende herstelwerkzaamheden uitgevoerd rondom een rioleringsput op de Lange Kerkdam ter plaatse van de rotonde. Maandag 27 juni vanaf 19:00 uur tot en met dinsdag 28 juni 05:00 uur wordt het asfalt op de rotonde van de Lange Kerkdam hersteld. Ook worden op de Prinsenweg tussen de rotonde Lange Kerkdam en Hoflaan op de beide rijbanen herstelwerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd. De weg is gedeeltelijk afgesloten. De omleiding wordt aangegeven met gele borden en er zijn verkeersregelaars aanwezig. 

Werkzaamheden Ernst Casimirstraat

De Ernst Casimirstraat wordt opnieuw ingericht. De werkzaamheden starten op maandag 2 mei. De werkzaamheden duren tot en met begin juli 2022 en voeren we in twee fases uit. Het huidige parkeerterrein krijgt een andere indeling. In totaal realiseren wij 31 parkeerplaatsen, waarvan zes invalidenparkeerplaatsen. Uiteindelijk planten wij op het parkeerterrein nieuw groen aan.

Twee fases

Tijdens de werkzaamheden in fase 1 (2 mei t/m 20 mei) is het uiteinde van de Ernst Casimirstraat afgesloten voor autoverkeer (ter hoogte van huisnummers 1 t/m 43 en 56 t/m 88). Parkeren in fase 1 is vanaf 2 mei t/m 20 mei niet meer mogelijk. 

Parkeren in fase 2 is vanaf maandag 23 mei niet meer mogelijk. De Johan Willem Frisostraat biedt parkeermogelijkheden aan waar u uw auto kunt parkeren. Een laadpunt om uw elektrische auto op te laden, vindt u ter hoogte van de Johan de Wittstraat 90.

Bereikbaarheid

De appartementencomplexen blijven te voet en met de fiets aan de hand bereikbaar door loopschotten die langs het werkvak liggen. Voor nood- en hulpdiensten ligt tijdens de werkzaamheden een tijdelijke rijplatenbaan vanaf de Hofcampweg naar de Ernst Casimirstraat 2 t/m 44 met aansluitend een opstelplaats voor de brandweer.

Werkzaamheden Schouwweg

Van maandag 16 mei tot en met vrijdag 11 november worden er saneringswerkzaamheden aan het water en gasleiding uitgevoerd aan de Schouwweg. Het deel waar de werkzaamheden worden uitgevoerd is afgesloten met een rijdende afzetting. De omleiding wordt ter plekke aangegeven.

Overzichtskaart werkzaamheden

Alle wegwerkzaamheden en evenementen van gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat staan op een landelijke kaart, Melvin.

Bekijk ook de overzichtskaart met werkzaamheden