Als u een woning huurt is het moeilijker om zelf te verduurzamen. U kunt bijvoorbeeld niet zomaar isoleren of zonnepanelen laten plaatsen, maar u kunt dit (en soortgelijke zaken) wel bespreken met uw verhuurder. Daarnaast kunt u ook aan de slag met het nemen van kleine en laagdrempelige energiebesparende maatregelen.

Snelle bespaartips   

Energie besparen kan ook met kleine aanpassingen. Denk aan uw deuren sluiten, de thermostaat lager zetten als u weggaat, korter douchen en apparaten uitzetten. Maar ook aan bijvoorbeeld radiatorfolie of tochtstrips. Als u al deze maatregelen bij elkaar optelt, scheelt dat zeker op de energierekening. Kijk voor meer snelle bespaartips op de website van Duurzaam Bouwloket of op de website van Milieu Centraal.   

Energiehulp Wassenaar

Heeft u moeite om de energierekening te betalen en woont u  in een slecht geïsoleerde woning? Dan kunt u in Wassenaar de Energiehulp inschakelen. De Energiehulp helpt u gratis om uw huis energiezuiniger te maken. Makkelijk en snel. Kijk op Energiehulp Wassenaar voor meer informatie en om een afspraak te maken.