Medewerker ICT Servicedesk

Wat doe je zoal in je werk / hoe ziet je dag eruit?

Ik ben sinds afgelopen september van functie veranderd van medewerker van het Klant Contact Centrum naar Medewerker ICT Servicedesk. Ik werk 4 dagen in de week wisselend op kantoor met thuiswerken. Een werkdag bestaat uit telefoontjes behandelen van collega’s met diverse ICT problemen, inname en uitgifte van hardware (hybride laptop, mobiele telefoon, headset, thuiswerkscherm en toegangspas), tickets behandelen, voorraad hardware bijhouden en andere diverse administratieve zaken bijhouden.

Wat is je achtergrond? Waar heb je eerder gewerkt?

Ik ben geboren en getogen in Leiden. Op het ROC Leiden heb ik een vervolgopleiding Leisure & Hospitality gevolgd en behaald. Daarna heb ik een paar jaar in de hotel branche gewerkt. Sinds november 2019 werk ik bij de gemeente Wassenaar.

Wat kom je tegen in je werk: wat is lastig en wat maakt het leuk?

In mijn vorige functie op het Klant Contact Centrum had ik erg veel direct contact met inwoners en ondernemers via telefoon, mail en social media. Als de telefoon rood gloeiend stond en je hebt de service geboden die kon, en je een blije inwoner/ondernemer hebt geholpen deed dat veel goeds! In mijn huidige functie vind ik het leuk om diverse vragen en problemen van de collega’s op te lossen. Ik ben zonder ICT achtergrond doorgegroeid naar deze functie en ik leer nog steeds elke dag!

Kun je iets benoemen wat jouw werk bijzonder maakt en vertel daar iets over?

Als je collega’s weer verder kunnen werken of het oplossen van tickets binnen de streeftijd geeft mij dat voldoening.

Waarom heb je voor de gemeente Wassenaar gekozen, wat vind je er leuk aan? En wat maakt het werk divers en uitdagend?

Ik voel mij op mijn plek binnen de gemeente Wassenaar. Ik werk met plezier en ik heb fijne collega’s!

Als je werken bij de gemeente Wassenaar zou aanbevelen aan nieuwe collega’s wat zou je dan benoemen als pluspunten?

Als je een leuke plek zoekt zit je goed bij de gemeente Wassenaar. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden binnen de gemeente!

Wat vind je de mooiste plek in Wassenaar, waar kom je graag?

In de zomer kom ik graag naar het strand van Wassenaar! Heerlijk een dagje zonnen of nog een drankje na het werk, héérlijk! Ook kom ik graag in het centrum van Wassenaar om lekker te lunchen of om even te shoppen.

Wat is je grootste hobby en hoe ziet je thuis situatie eruit?

Ik woon zelf net buiten het centrum van Leiden. Ik heb niet echt bepaalde hobby’s, ik geniet gewoon graag van het leven door leuke dingen te doen in mijn vrije tijd met mijn vriend, vrienden en familie!