De gemeente Wassenaar publiceert vanaf 2 mei 2018 de officiële gemeentelijke bekendmakingen alleen nog digitaal via www.officielebekendmakingen.nl(externe link). Actuele teksten van de gemeentelijke regelingen vindt u in de lokale wettenbank(externe link). Historische teksten vindt u daar door te zoeken op een peildatum in het verleden. Als extra dienstverlening vindt u vanaf 2 mei 2018 in de gemeenterubriek een kort overzicht van eerder op www.officielebekendmakingen.nl geplaatste officiële bekendmakingen van de gemeente Wassenaar.

Op de hoogte blijven van besluiten in mijn buurt?

Wilt u weten of er binnenkort in uw omgeving een verbouwing aankomt? Of dat er in uw omgeving bomen gekapt worden? Meld u dan aan voor een e-maildienst via de website www.overheid.nl(externe link). Daar kunt u ook de app “Over uw buurt” downloaden, waar u snel en overzichtelijk ziet welke besluiten betrekking hebben op uw buurt. De app is te downloaden voor Android, iPhone, iPad en Windows via de App Store, Google Play of de Microsoft Store. Daar kunt u ook de app “Omgevingsalert” downloaden. Ook daar is informatie over vergunningen te vinden. Zo mist u nooit meer een bekendmaking in uw postcodegebied en bent u op tijd om hiertegen eventueel bezwaar in te dienen. 

Wilt u de gepubliceerde bekendmakingen inzien?

De gepubliceerde omgevingsvergunningen kunt u digitaal inzien. U kunt dit aanvragen via www.wassenaar.nl/digitaalinzien.
Neemt u voor het inzien van alle overige bekendmakingen contact op via telefoonnummer 14070.

Heeft u nog vragen?

Vul dan dit formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.