Reinigingsbedrijf Avalex haalt in Wassenaar het huisvuil, het groente-, fruit- en tuinafval (gft) afval en het papier bij u op. Op de website van Avalex(externe link) kunt u uw postcode invoeren op de afvalkalender en ziet u op welke dag uw huisvuil en gft-afval wordt opgehaald.

Afvalbrengstation
Avalex afvalbrengstation
Hogeboomseweg 6
2241 BG Wassenaar

Plan uw route naar het afvalbrengstation

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:00-16:00 uur
Zaterdag van 13:00-17:00 uur

Neem uw Avalexpas mee als u naar het afvalbrengstation gaat. Wilt u iets melden of heeft u een vraag? Ga dan naar Melden en aanvragen(externe link) of gebruik de Avalex App. Niet al het afval kunt u gratis storten. Actuele tarieven vindt u op het afvalbrengstation en op de website van Avalex(externe link). Bij het afvalbrengstation kunt u uitsluitend met PINpas betalen.

Avalex App

Met de Avalex App regel je al je afvalzaken in een handomdraai. We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Je afvalkalender altijd bij de hand.
  • Handige reminders direct op je scherm.
  • Eenvoudig een grofvuilafspraak inplannen.
  • Een nieuwe Avalexpas aanvragen.
  • Een uitgebreide afvalscheidingswijzer.
  • Alle gratis en betaalde afvalstromen op een rij.

Ook kun je nu eenvoudig een melding maken. Maak een foto, deel hem in de app en klaar ben je. Het invullen van de locatie is niet nodig, want de app ziet waar je bent. Een melding is dus snel gemaakt.

Digitale Avalexpas

In de app kun je de Avalexpas aan je telefoon koppelen, zodat je alleen nog maar je telefoon hoeft mee te nemen als je naar de milieustraat gaat. Voor het registeren van de Avalexpas heb je eenmalig het nummer nodig dat achterop de pas staat.

Download de Avalex App

Download de app dus snel, want met de Avalex App heb je alles bij de hand. Download de app in de Apple Store(externe link) of in de Google Play Store(externe link).

Heeft u gevonden wat u zocht?