De Kerkeboslaan, Teylingerhorstlaan, Bremhorstlaan en Bloemcamplaan waren aan groot onderhoud toe. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond. De werkzaamheden bestonden uit het vervangen van riolering, straatwerk en overige werkzaamheden zoals het weghalen van het fietspad aan de Kerkeboslaan. Daarnaast ligt nu op elke kruising een wegplateau en wordt de weg ingericht als 30km per uur zone. Een wegplateau is een verhoogde kruising waardoor auto's minder snel rijden. Midden juni worden de werkzaamheden feestelijk afgesloten met de wethouder die symbolisch een laatste steen legt.  

Op de volgende plekken zijn de werkzaamheden uitgevoerd:

  • Kerkeboslaan tussen Bloemcamplaan en Verlengde Kerkeboslaan
  • Teylingerhorstlaan tussen Kerkeboslaan en Wittenburgerweg
  • Bremhorstlaan tussen Teylingerhorstlaan en Wittenburgerweg
  • Bloemcamplaan tussen Teylingerhorstlaan en Bremhorstlaan

Bent u tevreden over het resultaat? 

Graag ontvangen wij uw mening over verschillende onderwerpen ten aanzien van de werkzaamheden in uw straat. U kunt hierbij denken aan de bereikbaarheid van uw woning, duidelijke informatievoorziening rondom de werkzaamheden en toegankelijkheid/ vriendelijkheid van de werknemers etc. Door uw mening te geven, kunnen wij onze dienstverlening in de toekomst verbeteren. U kunt gemakkelijk de enquête invullen onder het kopje Tevreden in de app ‘Kerkeboslaan’.

De app ‘Kerkeboslaan en omgeving’ kunt u gratis downloaden in de Appstore of Playstore op uw mobiele telefoon. Via deze app houden wij u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden en kunt u ons eenvoudig vragen stellen.