Vuurwerkverbod

Door het coronavirus is de werkdruk in ziekenhuizen en bij hulpverleners erg hoog. Daarom heeft het kabinet besloten dat ook tijdens deze jaarwisseling geen vuurwerk mag worden verkocht en afgestoken. 

Vreugdevuren verboden

Vreugdevuren zijn door de corona maatregelen niet toegestaan. Een klein gezellig sfeervuurtje in uw eigen voor- of achtertuin mag wel, als er geen sprake is van gevaar, overlast of hinder voor de omgeving.

Afvalinzameling

Omdat de feestdagen in het weekend vallen is er geen gewijzigde afvalinzameling.
Let op: vanaf 1 januari 2022 zijn er veranderingen met betrekking tot het inzamelen van PMD. Kijk voor meer informatie op www.avalex.nl.

Milieustraat Hogeboomseweg

Op zaterdag 25 december (eerste kerstdag) en zaterdag 1 januari (nieuwjaarsdag) is de milieustraat aan de Hogeboomseweg gesloten. Op vrijdag 24 december en vrijdag 31 december sluit de milieustraat om 16.00 uur. Kijk ook op www.avalex.nl.

Afsluiting afvalcontainers

De ondergrondse afvalcontainers worden op oudjaarsdag afgesloten en op nieuwjaarsdag weer geopend. De bovengrondse containers worden weggehaald, behalve de textiel- en glasbakken, deze worden afgesloten. Tussen kerst en oud&nieuw worden ook de hondenpoep-afvalbakken en de prullenbakken afgesloten.
Let op: vanaf 1 januari 2022kunt u het pmd-afval bij het restafval deponeren. Kijk voor meer informatie op www.avalex.nl.

Inzameling kerstbomen

Particulieren kunnen hun kerstboom op woensdag 5 januari 2022 op diverse locaties
inleveren. Voor iedere ingeleverde kerstboom ontvangt u € 0,50. Leuk voor uw kind(eren) om een extra zakcentje te verdienen!

Kerkehout (Mariaplein) 12.30-14.30 uur
Bloemcamplaan (t.h.v. Bloemcampschool) 14.30-16.30 uur
Zanderijlaan nabij zwembad 12.30-16.00 uur
Ter Weerlaan (parkeerterrein naast de kerk) 12.30-16.00 uur
Thorbeckestraat naast St. Jozefschool 12.30-16.00 uur