Gemeente Wassenaar - Werkzaamheden Lange Kerkdam

Werkzaamheden Lange Kerkdam

Op vrijdag 14 oktober worden de werkzaamheden aan de belijning op de Lange Kerkdam uitgevoerd die aangekondigd waren voor maandag 11 oktober. Door slechte weersomstandigheden konden de werkzaamheden niet eerder uitgevoerd worden.

Vernieuwde situatie
Op de Lange Kerkdam is op dit moment de volgende indeling voor het verkeerslicht; één opstelstrook rechtsaf voor het verkeer richting Den Haag, één opstelstrook rechtdoor voor het verkeer richting Voorschoten en twee opstelstroken linksaf voor het verkeer richting Leiden. De rechter van de twee opstelstrook voor het verkeer richting Leiden wordt een gecombineerde opstelstrook voor verkeer rechtdoor naar Voorschoten en voor verkeer linksaf naar Leiden. Het resultaat hiervan is dat er meer opstelruimte is voor het verkeer richting Voorschoten. De baan die rechts afslaat richting Den Haag wordt in deze situatie dan ook beter bereikbaar.

Bereikbaarheid
Lange Kerkdam De Lange Kerkdam blijft tijdens de werkzaamheden open. Het verkeer wordt geregeld door verkeersregelaars.

  • 13 oktober 2011