Gemeente Wassenaar - Stagiaire communicatie gezocht

Stagiaire communicatie gezocht

Ben je op zoek naar een uitdagende communicatie stage?

De gemeente Wassenaar is op zoek naar een stagiair ter versterking van de afdeling communicatie & kabinet voor de periode sept. 2011 t/m feb 2012.

De afdeling
De afdeling Communicatie & Kabinet is verantwoordelijk voor alle externe en interne communicatie van de gemeente waaronder het beheer en de redactie van de gemeentelijke website voor internet en intranet. Verder draagt zij de verantwoordelijkheid voor de woordvoering en secretariële ondersteuning van het college van burgemeester en wethouders. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor de representatie van de gemeente en beheert zij de Kabinetstaken. Verder werkt de afdeling samen met collega's binnen de regio Haaglanden en heeft Wassenaar een bijzondere samenwerkingsband met de gemeente Voorschoten. De afdeling is gehuisvest in het prachtige Raadhuis De Paauw.

De stageplaats
De stagiair werkt mee met de communicatieadviseurs op de afdeling communicatie en met de medewerker op het bestuurssecretariaat met representatie en kabinetszaken in haar takenpakket. Je helpt bij de organisatie van de activiteiten rond werkbezoeken, bedrijfsbezoeken en evenementen van de gemeente. Daarnaast stel je een plan van aanpak op om de gemeente Wassenaar meer gebruik te laten maken van nieuwe media. Van communicatieadvies tot uitnodigingen maken, van het schrijven van een persbericht tot het maken van reclameborden; je kunt het allemaal doen in Wassenaar.

Wat zoeken wij?
Je bent een derdejaars student die een studie communicatie of journalistiek op minimaal HBO niveau volgt. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken, maar vraagt wel om begeleiding als het nodig is. Je houdt van samenwerken en bent enthousiast.

Ons aanbod
Wij bieden een uitdagende en allround stage in een leuk, ambitieus en jong team. Je ontvangt een stagevergoeding. De stage is in principe voor vier tot vijf maanden: van september 2011 tot en met februari 2012.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling communicatie en kabinet, Laura Jongeneel, tel. (070) 5122395. Als je geïnteresseerd bent in de stageplaats kun je een motivatie en CV sturen naar communicatie@wassenaar.nl

  • 10 augustus 2011