Gemeente Wassenaar - Wedstrijd Graaf Willem VAC

Wedstrijd Graaf Willem VAC

Parkeren en verkeer

Het parkeerterrein van de Roggewoning wordt vanaf 14.00 uur afgesloten en biedt toegang aan 180 auto's van genodigden. De overige bezoekers die met de auto komen worden verzocht te parkeren op de parkeerplaats Duindigt (capaciteit 800 auto's).

Indien dit parkeerterrein vol is dan verwijzen verkeersregelaars de auto's richting de achteringang van Clingendael waar bij de voetbalvereniging SVC nog 150 auto's kunnen staan. Er kan daarna aan één kant van de Buurtweg worden geparkeerd ten noorden en ten zuiden van de Landscheidingsweg.

Daarna kan het restant parkeren in de wijk. Dus alles in genoemde volgorde. Vanaf 16.00 uur wordt de afslag Roggewoning afgesloten voor het verkeer door verkeersregelaars. De afsluiting zal om 17.30 uur zijn opgeheven. Alles wordt begeleid door verkeersregelaars en er zijn verkeersborden geplaatst.

  • 27 juni 2011