Gemeente Wassenaar - Reisdocument tijdig aanvragen

Reisdocument tijdig aanvragen

Verloopt uw paspoort of Nederlandse identiteitkaart binnenkort?

Vraag dan op tijd een nieuw reisdocument aan. Het KCC (burgerzaken) is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur en op woensdag van 8.30 uur tot 20.00 uur. 

paspoort

Doordat aan de balie vingerafdrukken worden afgenomen, kunnen de wachttijden, tijdens de avondopenstelling en dagelijks tussen 11.00 uur en 12.00 uur, fors oplopen. Om lange wachttijden te voorkomen kunt u ook een afspraak maken. U kunt een afspraak maken door te bellen naar het servicenummer 14070, keuze 3 (lokaal tarief). Dit kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 uur tot 16.30 uur.

De afhandeling van een aanvraag reisdocument duurt één week. Het reisdocument moet persoonlijk aangevraagd en opgehaald worden. Bij de aanvraag moet u alle reisdocumenten die u in uw bezit heeft meenemen, evenals een recente kleuren pasfoto. De pasfoto moet aan diverse vereisten voldoen. Zie hiervoor: www.paspoortinformatie.nl.

  • 6 mei 2011