Gemeente Wassenaar - Politiewijzer in de brievenbus

Politiewijzer in de brievenbus

dit naslagwerk van Politie Haaglanden staat veel informatie over politie- en veiligheidszaken, zoals aangifte doen en preventietips. 

De Politiewijzer wordt in een folderpakket verspreid. Als u een ja/nee-sticker of een nee/nee-sticker tegen ongewenst reclamedrukwerk heeft, ontvangt u dus geen Politiewijzer. U kunt het boekje opvragen via 0900-8844 of ophalen bij het politiebureau bij u in de buurt.

Naast informatie over de dienstverlening van Politie Haaglanden, vindt u in het boekje ook veel praktische informatie in de rubriek 'Politiezaken van A tot en met Z'. Bijvoorbeeld over alcoholcontroles, Burgernet, gevonden voorwerpen, SMS Alert, vandalisme en werken bij de politie. Ook de telefoonnummers van Politie Haaglanden en andere hulpdiensten ontbreken niet.

  • 20 december 2007