HOME  |  Sloepennetwerk

Sloepennetwerk

Goed nieuws voor de watersportliefhebbers. De gemeente Wassenaar is aangesloten op het sloepennetwerk Haaglanden. Hierdoor kunnen watersportliefhebbers nu via het sloepennetwerk tot nagenoeg in het centrum van Wassenaar komen. Het sloepnetwerk verbindt de aangrenzende gemeenten, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Voorschoten en Wassenaar met elkaar en zorgt voor een verbeterde bereikbaarheid vanaf het water. De gemeente Wassenaar wil het centrum economisch versterken en de toeristische aantrekkingskracht van het centrum vergroten. Het sloepennetwerk draagt bij aan een betere bereikbaarheid van het centrum vanaf het water.

Kaartmateriaal

Voor het sloepennetwerk is ook een kaart uitgebracht waar de verschillende knooppunten op staan weergegeven. De kaart kunt u downloaden (PDF-document 6,5 MB). U kunt de kaart ook ophalen op het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 in Wassenaar.

Sloepennetwerk

Met behulp van het sloepennetwerk vaart men eigenlijk van knooppunt naar knooppunt. Elk knooppunt heeft een eigen nummer en door deze knooppunten te combineren, kan een eigen (bewegwijzerde) route worden samengesteld met een afstand naar keuze. In de sloepknooppunten planner op de website www.sloepennetwerk.nl zijn al deze knooppunten opgenomen en zo is het dus mogelijk om een route te plannen.

Top