HOME  |  Overnachten in Wassenaar

Overnachten in Wassenaar

Heeft u niet genoeg aan een dagje Wassenaar? Blijf dan gewoon een nachtje slapen! Boek een van de mooie hotels in Wassenaar en kom even helemaal bij. Bekijk de mogelijkheden, sommige hotels bieden ook leuke arrangementen aan.

Bed & Breakfast De Raaphorst

Kom ouderwets gezellig overnachten op boerderij De Raaphorst. De boerderij ligt verscholen in de landelijk groene strook de Veenzijde en is grenzend aan landgoed "Duivenvoorde"  in Voorschoten en de Horsten in Wassenaar. Bekijk de website van De Raaphorst.

Camping Duinhorst

De vierkante familiecamping ligt in het bosrijke gebied tussen Wassenaar, Scheveningen en Den Haag. De standplaatsen bevinden zich grotendeels op open velden, gescheiden van de vaste plaatsen. Een deel van de autovrije tentplaatsen heeft beschutting van hoge bomen.
Naast het terrein liggen de renbaan Duindigt en een golfbaan. Bekijk de website van camping Duinhorst.

Camping Maaldrift

Camping Maaldrift ligt enkele honderden meters van het Valkenburgse Meer. In een goede omgeving om te wandelen en te fietsen. Bijvoorbeeld door het langgerekte, bosrijke Wassenaar. De Wassenaarse Slag is goed te bereiken en ligt slechts 7 kilometer verwijderd van de camping. Bekijk de website van camping Maaldrift

Duinrell

Blijf overnachten op het vakantiepark in een comfortabele Duingalow, op de gezellige familiecamping of in de groepsaccommodatie het Duinhostel. Ook kunt u komen glamperen op Duinrell in een lodgetent. Vermaak in de 'achtertuin' en eindeloos genieten in een prachtige omgeving met bossen, duinen, het strand en de zee. Bekijk de website van Duinrell.

Fletcher hotel-Restaurant Auberge de Kieviet

Hotel Auberge De Kieviet is gelegen aan de rand van Villawijk de Kieviet in Wassenaar. Waar u zich denkt te bevinden in de drukte van de stad, bevindt u zich juist in een oase van rust. In de omgeving van het hotel vindt u schitterende natuurgebieden en gezellige dorpjes. Bekijk de website van Auberge de Kieviet.

Fletcher hotel-Restaurant Duinoord

Fletcher hotel-Restaurant Duinoord ligt op een steenworp afstand van de Wassenaarse Slag. Het hotel wordt omgeven door prachtige duinen, ideaal dus voor iedereen die eens graag wil uitwaaien. Bekijk de website van Hotel-Restaurant Duinoord.

Hotel Wassenaar

Hotel Wassenaar ligt aan de rand van de Wassenaarse duinen op ongeveer 4,5 km van de Wassenaarse slag met een prachtig landelijk uitzicht over de weilanden naar golfclub Rozenstein. Bekijk de website van hotel Wassenaar.

Juliana’s bed & breakfast 

Juliana’s is een luxe Bed & Breakfast in boutique stijl. Juliana’s is gelegen in Wassenaar, op korte afstand van het strand, de duinen en het mooie veenweidegebied. Bekijk de website van Juliana's bed & breakfast.

Van der Valk hotel Den Haag – Wassenaar

Er is van alles te zien en te beleven bij Van der Valk hotel Den Haag – Wassenaar. Cultuur, duinen, strand, shoppen, casino, toeristische attracties, het is er allemaal te vinden.  Het hotel ligt zeer centraal. Bekijk de website van Hotel Den Haag - Wassenaar.

Top