HOME  |  Evenementen en activiteiten  |  Terug in de tijd met Fleetwood Mac in Theater Warenar

Terug in de tijd met Fleetwood Mac in Theater Warenar

Dit item is verlopen op 31-12-2018.

De band Mirage brengt in het programma A Fleetwood Mac Tribute een groot aantal gouden hits ten gehore. U kunt dit muziekfestijn meemaken op zaterdag 17 februari in Theater Warenar. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Theater Warenar.

De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. De songs worden weergaloos vertolkt door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound.

Songbird en You Make Lovin' Fun worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen en topgitarist Dominik Sprenger speelt een hoofdrol in monumentale nummers als Chain en Go Your Own Way. Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesectie gevormd door de spectaculaire ex Wild Romance drummer Guzz Genser en bassiste Joyce van der Hoorn.

In deze topbezetting  waant u zich terug in de tijd en klinkt FleetwoodMac in de interpretatie van Mirage als nooit tevoren!

Kaartverkoop

Kaarten kosten € 20,- en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Locatie: Warenar, Kerkstraat 75, Wassenaar.
Startdatum van het evenement 17-02-2018
Starttijd: 20:15
Top