HOME  |  Evenementen en activiteiten  |  Mathilde Santing zingt Joni Mitchell in Warenar

Mathilde Santing zingt Joni Mitchell in Warenar

Dit item is verlopen op 31-12-2017.

Mathilde Santing komt optreden in Theater Warenar. In Both Sides Now zingt ze nummers van Joni Mitchell.

Mathilde Santing: er is in Nederland maar één zangeres in Nederland die het publiek kan raken met haar stem en muziek zoals zij. Géén vrouw die jou zo kan laten luisteren naar het verhaal van een liedje.

Gedurende haar carrière wint Mathilde drie Edisons, een Gouden Harp en betreedt ze de hitlijsten met nummers als Wonderful life en Beautiful people. In het eerste deel van haar carrière zingt Mathilde vooral Engels repertoire. Later maakt ze indruk met Nederlandse nummers als Appels op de tafelsprei met een videoclip van Erwin Olaf en Inspiratie uit de musical Joe - muziek die veel Nederlanders jaren later nog altijd diept raakt. Haar oeuvre levert Mathilde in 2007 een koninklijke onderscheiding op: Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

In Both Sides Now zingt Mathilde de songs van Joni Mitchell, één van de  levende legendes van de Amerikaanse popmuziek. Samen met haar muzikanten neemt Mathilde je mee met de verhalen van Joni in de liedjes vol gedichten en emoties.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.warenar.nl. Kaarten kosten € 18,00 en kunnen worden besteld via de website of op de avond van het concert in het theater.
 

Locatie: Theater Warenar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar
Startdatum van het evenement 25-03-2017
Starttijd: 20:15
Top