HOME  |  Evenementen en activiteiten  |  Bram van der Vlugt met Vaders & Zonen

Bram van der Vlugt met Vaders & Zonen

Dit item is verlopen op 31-12-2017.

 

Bram van der Vlugt speelt op vrijdag 31 maart samen met Thijs Prein en Merijn de Jong het toneelstuk Vaders & Zonen in Warenar. Het stuk is ontstaan tijdens briefwisselingen met gerenommeerde schrijvers als Arnon Grunberg en Arthur Japin. Meer informatie vindt u www.warenar.nl. Kaarten bestellen kan via de website of op de avond van de voorstelling.

Vader (Bram van der Vlugt) is 80 geworden. Ooit was hij acteur, maar hij mag zijn beroep al jaren niet meer uitoefenen. Toch repeteert hij samen met z’n zonen elke dag scènes uit King Lear, het mooiste stuk van Shakespeare. Tijdens het spelen komen de geheimen van het verleden naar boven. Is deze vader wie hij zegt dat hij is?

Het is ieder jaar weer een feest wanneer Bram van der Vlugt komt spelen in Theater Warerar. Ditmaal doet hij mee in een spannend project dat geinitieerd is door zijn jongere collega Thijs Prein.

In een busje van New York naar Los Angeles schreef Thijs Prein brieven met verschillende gerenommeerde schrijvers, waaronder Arnon Grunberg, Ramsey Nasr, Tommy Wieringa en Arthur Japin.  Het thema: de relatie tussen vader en zoon. Geïnspireerd door de briefwisseling ontstond dit theaterstuk over het maken van de juiste keuzes en het zoeken naar vaderlijke erkenning.

Met Bram van der Vlugt, Thijs Prein en Merijn de Jong.

Kaartverkoop

U kunt genieten van Vaders en Zonen op vrijdag 31 maart in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 25 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl

Locatie: Warenar, Kerkstraat 75
Startdatum van het evenement 31-03-2017
Starttijd: 20:15
Top