HOME  |  Evenementen en activiteiten  |  Bijeenkomst: Help verantwoord alcoholgebruik binnen uw sportvereniging te stimuleren!

Bijeenkomst: Help verantwoord alcoholgebruik binnen uw sportvereniging te stimuleren!

De baromzet in de sportkantine is voor veel sportclubs een belangrijke bron van inkomsten. We hebben vanuit de sport echter ook de verantwoordelijkheid dat er op een verantwoorde manier met alcohol wordt omgegaan, zeker bij jongeren.

We zien dat er nog veel ruimte is voor verbetering in de naleving van de leeftijdsgrenzen bij het schenken van alcohol in sportkantines. Ook het rijden onder invloed vanuit de sportkantine is hierbij een belangrijk aandachtspunt. En wij begrijpen dat het realiseren van verantwoord alcoholgebruik niet altijd eenvoudig is. Daarom hebben wij interactieve bijeenkomsten ontwikkeld die u hierbij kan helpen.

Tijdens de bijeenkomst gaan we  in gesprek  over het belang van verantwoord alcoholgebruik en de beschikbare ondersteuning.  Daarnaast wordt er ruim aandacht besteed aan de dilemma’s van het schenken van alcohol en hoe (sport)verenigingen hier mee omgaan.

Vindt u het belangrijk om met elkaar verantwoord alcoholgebruik binnen de sportvereniging te stimuleren en wilt u  successen binnen uw vereniging delen? Of heeft u  behoefte aan handvatten om alcoholgebruik binnen uw vereniging verder te beperken of voorkomen? Meld u dan hier aan voor de bijeenkomst op maandag 3 december 2018 van 19.30 – 21.30 uur bij de Kieviten aan de dr. Mansveltkade 11 in Wassenaar.

Locatie: De Kieviten, Dr. Mansveltkade 11
Startdatum van het evenement 03-12-2018
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 21:30
Top