Huurders van een woning in Wassenaar hebben eind november een brief gekregen met een waardebon van € 70. We made a translation of the letter.  
De gemeente Wassenaar helpt graag om energie te besparen en de energierekening te verlagen. Want de energieprijzen stijgen en het wordt koud, dus moet de verwarming aan. Daarom is er nu een speciale actie. 

Steun de lokale bouwmarkt

Met deze waardebon kan elke huurder nu, tot en met 31 januari 2022, producten kopen om energie te besparen. Dat kan bijvoorbeeld heel goed bij de lokale bouwmarkten van Wassenaar. Die worden daarmee ook nog eens gesteund! Maar het kan ook online via webwinkels of via de website van Winst uit je woning. Het bedrijf Winst uit je woning organiseert deze actie voor de gemeente Wassenaar. Deze producten kosten uiteindelijk niets én leveren direct een besparing op uw energierekening op. 

Meteen energie besparen

Wat kunt u als huurder bijvoorbeeld kopen met de waardebon?  

  • radiatorfolie die warmte uw woning instraalt; 
  • een waterbesparende douchekop;
  • ledlampen die veel minder elektriciteit verbruiken dan gewone lampen. 

De volledige lijst met producten waarvoor u de waardebon kunt gebruiken vindt u op www.winstuitjewoning.nl/wassenaar. Met deze producten bespaart u meteen energie en voelt het prettiger in huis. 

Hoe werkt de waardebon? 

Alle informatie over de actie leest u op de website van Winst uit je woning op de eigen pagina van Wassenaar