Speciale editie Klimaattafel met Klimaatgezant Marcel Beukeboom op 26 november (07-11-2019)

Op dinsdag 26 november vindt een speciale editie van de Klimaattafel met Klimaatgezant Marcel Beukeboom plaats. U bent tussen 18:30 en 21:00 uur van harte welkom om dit evenement bij te wonen in Auberge de Kievit!

Klimaatgezant Koninkrijk der Nederlanden

Marcel woont in Wassenaar en is sinds november 2016 Klimaatgezant voor het Koninkrijk der Nederlanden. Als thematisch ambassadeur vertegenwoordigt hij het Koninkrijk wanneer er internationaal over klimaat gesproken wordt. In Nederland is hij het boegbeeld van het Nederlandse klimaatbeleid en betrokken bij de uitvoering hiervan.

Energietransitie

In de energietransitie verschuiven we ons energieverbruik op basis van fossiele brandstoffen, zoals gas en olie, naar een basis van duurzame hernieuwbare bronnen, zoals energie uit zon en wind. We staan hierin niet alleen. Globaal, Europees, landelijk en regionaal worden maatregelen getroffen om de energietransitie te laten slagen. Tijdens deze speciale editie van de Klimaattafel neemt Marcel u mee naar de mondiale afspraken die vertaald kunnen worden naar lokale acties.

Programma

Het programma is als volgt:

  • 18.30 uur Inloop
  • 19.00 uur Welkom en opening door wethouder Lia de Ridder
  • 19.15 uur Ruben Ribbius, procesmanager Duurzaamheid, stand van zaken diverse initiatieven
  • 19.30 uur Klimaatgezant Marcel Beukeboom
  • 20.00 uur Pauze, onder het genot van een hapje en een drankje netwerken
  • 20.20 uur Interactieve vragenronde met Marcel Beukeboom
  • 20.40 uur Afsluiting en netwerken
  • 21.00 uur Einde

Bent u erbij op 26 november?

U bent van harte uitgenodigd om dit bijzondere evenement op dinsdag 26 november vanaf 18.30 uur bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats op de locatie van Auberge de Kievit, Stoeplaan 27 in Wassenaar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar klimaattafel@wassenaar.nl. Dit met het oog op het aantal stoelen en de hapjes en drankjes.

Wij kijken uit naar uw komst!

Top