Doe een erfgoedwens!(18-04-2017)

Er wordt gewerkt aan een nieuwe visie op het cultureel erfgoed. Bij deze visie wil de gemeente graag zoveel mogelijk inwoners betrekken.

Daarom legt wethouder Inge Zweerts de Jong u een vraag voor. Zij is verantwoordelijk voor het erfgoedbeleid. “Ieder huis en plek kent een verhaal. Ik ken er ook veel, want ik woon al heel mijn leven in Wassenaar. Maar ik ben op zoek naar uw verhalen over ons erfgoed. Vertel ze me via een foto, een filmpje of live tijdens ons erfgoedcafé op woensdag 26 april. Al uw verhalen zijn welkom. Zo verzamelen we de erfgoedschatten van Wassenaar en brengen we in kaart welke betekenis het voor u heeft.

We hebben nog een vraag: hoe willen we, inwoners en gemeente, de komende jaren
met ons Wassenaars erfgoed omgaan? Om een beeld te krijgen hoe u hierover
denkt, vragen we aan u om uw erfgoedwens kenbaar te maken.”

Bezoek ons Erfgoedcafé woensdag 26 april!

Neem uw erfgoedwens mee naar ons Erfgoedcafé!
Op woensdag 26 april organiseert de gemeente een Erfgoedcafé in de bibliotheek van Wassenaar. Bent u erbij? Tussen 17.00 uur en 19.00 uur kunt u uw erfgoedwens delen met wethouder Zweerts de Jong (cultureel erfgoed) en wethouder Leo Maat (archeologie). Zij gaan graag met u in gesprek.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen?

U kunt uw erfgoedwens ook delen:

De uiterste inlevertermijn voor uw erfgoedwens is 10 mei. Van de erfgoedwensen wordt een gezamenlijke wensenkaart gemaakt die aan de gemeenteraad wordt aangeboden. Meer informatie vindt u op www.wassenaar.nl/cultureelerfgoed.

Top