Denk en praat mee over veiligheid in Wassenaar (15-05-2018)

Dit item is verlopen op 08-06-2018.

De gemeente Wassenaar ontwikkelt dit jaar een nieuw integraal veiligheidsbeleid voor de komende vier jaren. Graag horen we van u wat voor u belangrijke thema’s zijn bij dit onderwerp. Daarvoor bent u van harte welkom tijdens een thema-avond veiligheid in Wassenaar op donderdag 7 juni. Deze avond horen we graag welke veiligheidsproblematiek u als inwoner ervaart en is er een presentatie over ondermijnende criminaliteit. Een thema dat steeds meer actueel is.

Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom in De Warenar, Kerkstraat 75. Om 19.00 uur opent burgemeester Frank Koen de avond. Na de presentatie over ondermijning door Nils Krüger en Saskia van Tol van het RIEC (Regionaal Informatie en Expertise Centrum), kunt u aan verschillende dialoogtafels aanschuiven om aan te geven hoe u denkt over de veiligheid in de gemeente Wassenaar. De uitkomsten hiervan wordt aan de gemeenteraad gepresenteerd. Het programma eindigt om 21.30 uur.

Aanmelden

Vanwege organisatorische redenen vragen wij u om zich aan te melden. Wilt u erbij zijn? Stuur dan voor 3 juni een e-mail met daarin uw naam naar aanmelden@werkorganisatieduivenvoorde.nl. Met het opgeven van deze gegevens geeft u toestemming voor de tijdelijke verwerking van uw gegevens ten behoeve van de thema-avond.

Top