HOME  |  Nieuws  |  Buurt Update laat ondernemers direct veranderingen in de eigen buurt zien

Buurt Update laat ondernemers direct veranderingen in de eigen buurt zien

Ondernemers hebben vanaf  2015 met de nieuwe functie ‘Buurt Update’ in de KvK App Handelsregister én via de website kvk.nl/buurtupdate 24 uur per dag toegang tot gemeentelijke informatie vanuit de eigen omgeving.

Handelsregisterinformatie was al eerder volledig toegankelijk en is nu voor de eigen omgeving nog sneller in te zien. Nieuw is dat ondernemers nu met Buurt Update direct alle veranderingen in de buurt zien, zowel vanuit het volledige Handelsregister als vanuit de gemeente. Doordat zij tijdig op de hoogte zijn van veranderingen in de eigen omgeving, kunnen ondernemers tijdig kansen zien en verrassingen voorkomen.

Buurt Update geeft altijd de laatste informatie uit het Handelsregister, zoals de start van een bedrijf, een nieuw toegetreden bestuurder, verhuizing of een faillissement in de eigen omgeving. Nieuw toegankelijk is nu gemeentelijke informatie zoals bouwvergunningen, bestemmingsplannen en verkeersbesluiten. Zowel online via www.kvk.nl/buurtupdate als via de KvK App Handelsregister – Buurt Update weten ondernemers snel, direct en simpel wat er speelt in de eigen omgeving.

Buurt Update is toegankelijk via de KvK App Handelsregister (te downloaden in de app stores) én online via kvk.nl/buurtupdate. De gebruiker van Buurt Update kan de eigen omgeving selecteren en kiezen voor informatie in een straal van één tot drie kilometer. Ook kan de gebruiker instellen hoe vaak er een melding van wijzigingen wordt gegeven. Degenen die de KvK App Handelsregister al gebruiken, hebben de update met de functie Buurt Update inmiddels al ontvangen.

Zeker weten wat er in je buurt gebeurt? Dat kan met Buurt Update.
Download nu direct de KvK App Handelsregister via de app stores of kijk op kvk.nl/buurtupdate.

Top