HOME  |  Reconstructie Oostdorperweg

Reconstructie Oostdorperweg

Maandag 13 augustus 2018 starten de werkzaamheden voor de herinrichting van de Oostdorperweg.  

Aannemingsbedrijf Van Gelder voert de werkzaamheden in twee fases uit

De eerste fase start op maandag 13 augustus om 07.00 uur op de Oostdorperweg tussen huisnummer 131 en 195. De werkzaamheden duren ongeveer 10 weken.

De tweede fase wordt aansluitend uitgevoerd. Dit gebeurt op de Kokshornlaan tussen de grens van de bebouwde kom en de Oostdorperweg, inclusief het kruispunt met de Oostdorperweg. Van Gelder voert de werkzaamheden zodanig uit dat bestemmingsverkeer richting de Ruigelaan mogelijk blijft, met uitzondering van een aantal dagen zij asfalteren. Deze werkzaamheden duren ongeveer vijf weken.

Afsluiting voor verkeer

Vanaf 13 augustus 2018 wordt het gedeelte Oostdorperweg vanaf huisnummer 131 tot aan de Van Cranenburghlaan afgesloten. Vanaf 20 augustus 2018 07:00 uur wordt de Oostdorperweg tussen de Van Cranenburchlaan en de Kokshornlaan tijdens de gehele periode afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Katwijkseweg en de Van Zuylen van Nijeveltstraat. Tijdens de werkzaamheden zijn de percelen op de Oostdorperweg tot en met huisnummer 195 en de Lagerweide alleen bereikbaar vanaf de Cranenburchlaan  en niet vanaf de Kokshornlaan.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de heer Jan Sinke van de afdeling Omgevingsbeheer van de gemeente Wassenaar. Hij is te bereiken, bij voorkeur per e-mail via oostdorperweg@wassenaar.nl of via telefoonnummer 14 070.

Documenten

Top