HOME  |  Lokale Energie Strategie Wassenaar  |  Klimaattafel

Klimaattafel

Klimaattafel motor achter duurzame initiatieven 

De Klimaattafel brengt kennis, ervaring en ideeën van de deelnemers samen om de verduurzaming te bevorderen. Met elkaar kijken we hoe het duurzamer kan en komen we in actie: bewoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties. Zij worden ondersteund door andere partijen als Buurkracht, het Duurzaam Bouwloket én de gemeente Wassenaar. Belangrijk én aansprekend omdat de ideeën snel in de praktijk kunnen worden gebracht en zichtbare resultaten opleveren. Samen bereiken we ons doel: een CO2-neutrale gemeente in 2050.

Vanaf de start in 2018 is de Klimaattafel in Wassenaar een succes met een groeiend aantal initiatieven, bezoekers en mooie resultaten. Inmiddels zijn er zeven bijeenkomsten gehouden. De wens is om de Klimaattafel verder uit te laten groeien tot een krachtige en inspirerende motor voor duurzame initiatieven in Wassenaar. Met elkaar gaan we in gesprek hoe we nog effectiever kunnen bijdragen aan vermindering van de CO2-uitstoot.

De Klimaattafel is een platform om kennis te maken met iedereen die niet alleen wil verduurzamen, maar ook een idee heeft hoe we dat samen kunnen realiseren. De eerstvolgende bijeenkomst is gepland in april. De datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

U kunt zich al aanmelden voor deze bijeenkomst via  via klimaattafel@wassenaar.nl

.

Top