HOME  |  Informatie over het coronavirus

Informatie over het coronavirus

Het Coronavirus en de verspreiding daarvan is elke dag volop in het nieuws. De ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Er zijn korte lijnen met de GGD, het RIVM en de Veiligheidsregio. Als gemeente communiceren we niet zelfstandig over het Coronavirus. Het RIVM is in Nederland de eerste en belangrijkste informatiebron als het gaat om de ontwikkeling van en maatregelen voor dit virus. De website van het RIVM wordt actueel gehouden, inclusief een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Op de website van de Rijksoverheid leest u alle landelijke maatregelen. Ook op de website Haaglandenveilig vindt u veel gestelde vragen en antwoorden. Ook is er een landelijk informatienummer 0800-1351, dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur. Meer informatie over de besmettingscijfers vindt u op het corona dashboard van de GGD Haaglanden.

Venstertijden voor kwetsbare doelgroepen

Gemeente Wassenaar heeft tussen 11.00-12.00 een venstertijd voor (kwetsbare) ouderen boven de 70 jaar en voor mensen jonger dan 70 met onderliggend lijden. Dit om het risico op besmetting naar deze kwetsbare groepen nog meer te voorkomen. Wilt u gebruik maken van de venstertijd? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 14 070.


Reizen en op vakantie gaan

Informatiebrieven en burgemeestersbrieven

Information about COVID-19 in English

Overzicht hulpinitiatieven

Aandacht voor elkaar

Het coronavirus raakt ons allemaal. In ons werk, onze vrije tijd en het contact met familie en vrienden. Lees meer over aandacht voor elkaar.

Top