HOME  |  Groot onderhoud Waalsdorperlaan en Buurtweg

Groot onderhoud Waalsdorperlaan en Buurtweg

De gemeente Wassenaar is bezig met het opknappen van de Waalsdorperlaan en de Buurtweg. De wegen krijgen een nieuwe fundering en deklaag en worden ingericht als 30 km/uur gebied. Dit betekent meer ruimte voor fietsers en voetgangers. Ook worden kruisingen overzichtelijker gemaakt. Door het vernieuwen van de weg en het oplossen van verkeersknelpunten verbetert de veiligheid van de weggebruikers. Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos bv is, in opdracht van de gemeente, op dit moment bezig met de uitvoering van de werkzaamheden. Op deze webpagina kunt u het project volgen.

Wekelijks spreekuur

Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom tijdens het wekelijkse spreekuur in de bouwkeet op het parkeerterrein renbaan Duindigt.

Bewonersbrieven uitvoering

Contact en meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op via waalsdorperlaanbuurtweg@wassenaar.nl. Vragen over het koffiehuisje graag via koffiehuisje@wassenaar.nl. Contactpersoon is mevr. S. Mol-Heijne. Vanaf 1 september is de Wallaard app beschikbaar in de App store (iphone/Android). Deze app bevat alle informatie over de werkzaamheden, planning en bereikbaarheid. Ook kunt u de app gebruiken voor meldingen, het stellen van vragen en om contact op te nemen.

Documenten

Top