HOME  |  Groot onderhoud Duinrellweg en Storm van ‘s-Gravesandeweg

Groot onderhoud Duinrellweg en Storm van ‘s-Gravesandeweg

De Duinrellweg en de Storm van ’s-Gravesandeweg, tussen de Van Zuylen van Nijeveltstraat en de Van Wijnbergenlaan, zijn toe aan groot onderhoud. De wegen en fiets- en voetpaden worden opnieuw gestraat zodat deze er weer netjes en veilig bij liggen.

Duinrellweg

Op de Duinrellweg wordt het asfaltgedeelte verwijderd en gestraat met stenen.

Storm van ’s-Gravesandeweg

Op het gedeelte van de Storm van ’s-Gravesandeweg dat nu gestraat is, worden de parkeerplaatsen aangepast. Rondom de bomen worden eilandjes aangelegd. Hierdoor worden de trottoirbanden niet meer omhoog gedrukt door boomwortels.

Aan het gedeelte van de Storm van ’s-Gravesandeweg dat nu is geasfalteerd, worden geen aanpassingen aangebracht.

Overlast door de werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden is de Storm van ’s-Gravesandeweg afgesloten voor het verkeer. Deze afsluiting duurt ongeveer vijf maanden. Tijdens deze afsluiting stelt de gemeente een omleiding in. De omleiding loopt, zoals het er nu uitziet, via de Van Zuylen van Nijeveltstraat – Van Oldenbarneveldweg – Prinsenweg – Backershagenlaan – Papegaaienlaan – Groot Haesebroekseweg - Jagerslaan.

Start van de werkzaamheden

De planning is dat de werkzaamheden op maandag 7 januari 2019 starten. Er wordt gestart met de werkzaamheden aan de kant van de Van Zuylen van Nijeveltstraat.

Verder informatie

Zodra de aannemer bekend is en daarmee ook de exacte planning wordt dit via deze pagina bekend gemaakt.

Top