HOME  |  Bekendmakingen en inzage

Bekendmakingen en inzage

De gemeente Wassenaar publiceert vanaf 2 mei 2018 de officiële gemeentelijke bekendmakingen alleen nog digitaal via www.officielebekendmakingen.nl. Actuele teksten van de gemeentelijke regelingen vindt u in de lokale wettenbank. Historische teksten vindt u daar door te zoeken op een peildatum in het verleden. 

Op de hoogte blijven van besluiten in mijn buurt?

Wilt u weten of er binnenkort in uw omgeving een verbouwing aankomt? Of dat er in uw omgeving bomen gekapt worden? Meld u dan aan voor een e-maildienst via de website www.overuwbuurt.overheid.nl. Daar kunt u ook de app “Over uw buurt” downloaden, waar u snel en overzichtelijk ziet welke besluiten betrekking hebben op uw buurt. De app is te downloaden voor Android, iPhone, iPad en Windows via de App Store, Google Play of de Microsoft Store. Daar kunt u ook de app “Omgevingsalert” downloaden. Ook daar is informatie over vergunningen te vinden. Zo mist u nooit meer een bekendmaking in uw postcodegebied en bent u op tijd om hiertegen eventueel bezwaar in te dienen. 

Download de handleiding voor officiële bekendmakingen en de e-maildienst (PDF-document 934 kB).

Extra dienstverlening in de gemeenterubriek

Als extra dienstverlening vindt u vanaf 2 mei 2018 in de gemeenterubriek een kort overzicht van eerder op www.officielebekendmakingen.nl geplaatste officiële bekendmakingen van de gemeente Wassenaar.

Wilt u de gepubliceerde bekendmakingen inzien op het gemeentekantoor?

De gepubliceerde aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen kunt u op afspraak inzien op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend bij het bouwloket van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Een afspraak maakt u online of bel met 14 070.

Alle overige gepubliceerde officiële bekendmakingen kunt u tijdens openingstijden inzien bij de servicebalie van het gemeentekantoor.

Omgevingsvergunning liever digitaal inzien?

Vul het formulier in. U krijgt dan de documenten die bij de omgevingsvergunning horen opgestuurd.

Heeft u nog vragen?

Vul dan dit formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Top