HOME  |  Actuele projecten

Actuele projecten

Groot onderhoud Storm van ‘s-Gravesandeweg

De Duinrellweg en de Storm van ’s-Gravesandeweg, tussen de Van Zuylen van Nijeveltstraat en de Van Wijnbergenlaan, zijn toe aan groot onderhoud. De wegen en fiets- en voetpaden worden opnieuw gestraat. Lees meer over de werkzaamheden.

Dorpshaven Wassenaar

De Dorpshaven moet een plek aan het water worden waar Wassenaarders én bezoekers graag hun tijd doorbrengen. Het is mooi als het havengebied, het centrum en het gebied rondom het Stadhoudersplein, elkaar straks versterken. Lees meer over de Dorpshaven.

Landgoedbeheer

De gemeente voert de komende tijd onderhoud uit aan haar buitenplaatsen en de bijbehorende parken. Doel van het onderhoud is om de historische structuren weer zichtbaar en beleefbaar te maken voor de bezoekers. En natuurlijk om de parken ‘gezond’ te houden. Lees meer over de werkzaamheden.

Rijnlandroute

Aannemerscombinatie Comol5 legt het eerste projectdeel van de RijnlandRoute aan. Lees meer over de Rijnlandroute.

Werkzaamheden Prinsenwijk

In het tweede kwartaal van 2019 voert de gemeente werkzaamheden uit in de Prinsenwijk. Lees meer over de werkzaamheden.

Opknappen Mariaplein

Dit voorjaar gaat de gemeente het Mariaplein opknappen. Lees meer over de werkzaamheden en de planning.

Restauratie De Paauw

Buitenplaats De Paauw wordt opgeknapt en in ere hersteld. Lees hier meer over de werkwijze en het proces. Meer informatie over de restauratie.

Waalsdorperlaan en Buurtweg

De Waalsdorperlaan en de Buurtweg zijn toe aan groot onderhoud. De wegen krijgen een nieuwe fundering en deklaag en worden ingericht als 30 km/uur gebied. Lees meer over de werkzaamheden en de planning.

Evaluatie rijrichting Johan de Wittstraat

De gemeente Wassenaar evalueert op dit moment de rijrichting van het eenrichtingsverkeer in de Johan de Wittstraat. Vul de enquête in.

Herontwikkeling ANWB-terrein

Het ANWB-terrein aan de Wassenaarseweg wordt herontwikkeld. De gemeenten Wassenaar en Den Haag hebben samen met de ANWB bekeken onder welke voorwaarden herontwikkeling tot stand kan komen. Lees meer over de herontwikkeling.

Bouwlocatie Valkenburg

De gemeente Wassenaar de groene verbindingszone tussen Katwijk en Wassenaar openhouden en beschermen tegen de oprukkende bebouwing. Wassenaar pleit daarom voor een onbebouwde strook van minimaal 1,5 kilometer breed. Meer informatie over bouwlocatie Valkenburg.

Top