HOME  |  Actuele projecten

Actuele projecten

Groot onderhoud Storm van ‘s-Gravesandeweg

De Duinrellweg en de Storm van ’s-Gravesandeweg, tussen de Van Zuylen van Nijeveltstraat en de Van Wijnbergenlaan, zijn toe aan groot onderhoud. De wegen en fiets- en voetpaden worden opnieuw gestraat. Lees meer over de werkzaamheden.

Landgoedbeheer

De gemeente voert de komende tijd onderhoud uit aan haar buitenplaatsen en de bijbehorende parken. Doel van het onderhoud is om de historische structuren weer zichtbaar en beleefbaar te maken voor de bezoekers. En natuurlijk om de parken ‘gezond’ te houden. Lees meer over de werkzaamheden.

Rijnlandroute

Aannemerscombinatie Comol5 legt het eerste projectdeel van de RijnlandRoute aan. Lees meer over de Rijnlandroute.

Bouw Amerikaanse Ambassade

Het John Adamspark is de nieuwe naam voor een nieuw aan te leggen zijstraat vanaf de Waalsdorperlaan, die naar het nieuw te bouwen complex voor de Amerikaanse ambassade leidt. Meer informatie over de bouw van de Amerikaanse ambassade.

Werkzaamheden Prinsenwijk

In het tweede kwartaal van 2019 voert de gemeente werkzaamheden uit in de Prinsenwijk. Lees meer over de werkzaamheden.

Restauratie De Paauw

Buitenplaats De Paauw wordt opgeknapt en in ere hersteld. Lees hier meer over de werkwijze en het proces. Meer informatie over de restauratie.

Werkzaamheden Dokter Duetzlaan

Vanaf oktober starten de werkzaamheden aan de groenstrook achter de woningen van de Dokter Duetzlaan en Vreeburglaan. Lees meer over deze werkzaamheden.

Herontwikkeling ANWB-terrein

Het ANWB-terrein aan de Wassenaarseweg wordt herontwikkeld. De gemeenten Wassenaar en Den Haag hebben samen met de ANWB bekeken onder welke voorwaarden herontwikkeling tot stand kan komen. Lees meer over de herontwikkeling.

Bouwlocatie Valkenburg

De gemeente Wassenaar de groene verbindingszone tussen Katwijk en Wassenaar openhouden en beschermen tegen de oprukkende bebouwing. Wassenaar pleit daarom voor een onbebouwde strook van minimaal 1,5 kilometer breed. Meer informatie over bouwlocatie Valkenburg.

Waalsdorperlaan en Buurtweg

De Waalsdorperlaan en de Buurtweg zijn toe aan groot onderhoud. De wegen krijgen een nieuwe fundering en deklaag en worden ingericht als 30 km/uur gebied. Lees meer over de werkzaamheden en de planning.

Top