Ondernemen in coronatijd is moeilijk. Door de huidige maatregelen zitten veel ondernemers in zwaar weer. Daarom is Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW), in samenwerking met de ondernemersgroep Wassenaar en de gemeente, het Zelfstandigenloket Wassenaar gestart. 

Bij dit loket kunnen ondernemers en zzp’ers terecht met tal van vragen. Welke landelijke en lokale regelingen zijn er? Welke noodsteun kan ik aanvragen? Kan ik op een andere manier geld verdienen? Kan ik mij omscholen of ergens tijdelijk aan de slag? Wat is het moment waarop ik een belangrijke keuze moet maken over het wel of niet doorgaan met mijn bedrijf? Maar ook vragen of zorgen over emotionele stress of de balans tussen werk en privé kunnen hier neergelegd worden. Met een sociaal werker van SMOW worden de vragen geïnventariseerd en sommige zaken al meteen opgepakt. Indien er expertise nodig blijkt vanuit de ondernemersgroep Wassenaar (deze bestaat uit ervaren ondernemers die hun kennis en ervaring graag inzetten) of een ander partij dan wordt er gezamenlijk opgetrokken en kijken we met elkaar wat er gedaan kan worden. We werken met een mooie mix waardoor alle soorten vragen beantwoord kunnen worden! 

Dus: ben je ondernemer in zwaar weer? Neem contact op.

Vanwege de steeds wisselende coronamaatregelen kan het zijn dat het Zelfstandigenloket niet ‘live’ kan plaatsvinden, het contact verloopt dan via telefoon of beeldbellen. 

Meer informatie 

Bel naar SMOW op het telefoonnummer 070 - 511 2226 (dagelijks van 09:00 - 14:00), of mail naar zelfstandigenloket@smowassenaar.nl