Gemeente Wassenaar - 0903 Koopovereenkomst verkoop wethouder Huibregtseschool

0903 Koopovereenkomst verkoop wethouder Huibregtseschool

PERSUITNODIGING

Wassenaar, 9 maart 2012

 

ONDERTEKENING KOOPOVEREENKOMST VERKOOP WETHOUDER HUIBREGTSESCHOOL

Op dinsdag 13 maart a.s. wordt om 15.30 uur de koopovereenkomst Wethouder Huibregtseschool ondertekend door wethouder Van Dijk namens de gemeente Wassenaar en door de heer Van Amerongen en de heer Overdevest namens de Stichting Kinderdagverblijven Wassenaar (SKW). De ondertekening vindt plaats in de Wethouder Huibregtseschool, Burmanlaan 71. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

 

De school is al een aantal jaar niet meer in gebruik als school. De gemeente wil slechts eigenaar blijven van die panden die noodzakelijk zijn om haar kerntaken uit te kunnen blijven voeren. Nu de school voor een groot deel gebruikt wordt door de SKW en de gemeente het belang van deze stichting ondersteunt, is besloten de school aan hen te verkopen. De school kan hierdoor optimaal door de SKW worden gebruikt.

De school is en blijft een gemeentelijk monument en een markant pand in de omgeving. Door de monumentenstatus wordt het behoud voldoende gewaarborgd.

 

Einde bericht

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Oostermeijer, hoofd communicatie en kabinet, tel. 070-5122296/ 06-27592408 of e-mail communicatie@wassenaar.nl

 

 

 

Snel naar...