Gemeente Wassenaar - 0126 Nieuw YouTube - kanal gemeente Wassenaar

0126 Nieuw YouTube - kanal gemeente Wassenaar

Nieuw YouTube - kanaal Gemeente Wassenaar 

WASSENAAR – Gemeente Wassenaar heeft sinds deze week een YouTube-kanaal tot haar beschikking.  Op deze manier kan de gemeente Wassenaar gemakkelijk informatie en gebeurtenissen  delen met haar burgers.

Het YouTube-kanaal  bevat tot nu toe een video over de samenwerking van Voorschoten en Wassenaar die door omroep midvliet in 2009 is opgenomen. Hierin komen inwoners van Voorschoten en inwoners van Wassenaar aan het woord waarin zij hun opinie geven betreffende de samenwerking. Zo is ook een video geüpload waarin Burgemeester Jan Hoekema de nieuwjaarstoespraak houdt.

Toekomstperspectief
Het medium is bedoeld om informatie te delen met burgers en hen op de hoogte te houden van de gebeurtenissen die zich binnen de gemeente Wassenaar afspelen. De gemeente wilt zich graag openstellen voor suggesties in de vorm van video’s die gerelateerd zijn aan gebeurtenissen die zich binnen de gemeente Wassenaar afspelen.

Bereikbaarheid
Op de homepage van de gemeente Wassenaar staat een YouTube-button geïntegreerd om het kanaal gemakkelijk via de website te bereiken. 

Snel naar...