Gemeente Wassenaar - 0102 Nieuwe gemeentegids 2012

0102 Nieuwe gemeentegids 2012

Wassenaar, 6 januari 2012

 

DE GEMEENTEGIDS 2012 IS UIT; ook digitaal als E-book en te beluisteren met BrowseAloud

In week 1 van het nieuwe jaar valt bij alle Wassenaarse huishoudens de nieuwe gemeentegids op de deurmat. De gids is weer helemaal actueel.

 

In de gemeentegids vindt u in het eerste gedeelte alle zaken die direct met de gemeente te maken hebben zoals het gemeentebestuur, de gemeenteraad, de afdelingen en de diensten die de gemeente zoal biedt. In het tweede gedeelte vindt u informatie over veelal Wassenaarse verenigingen, clubs, instellingen en belangengroepen. Achterin de gemeentegids zit een formulier waarop wijzigingen voor vermeldingen in de gids kunnen worden doorgegeven.

 

E-book en BrowseAloud

Op www.wassenaar.nl > publicaties> gemeentegids kunt u de digitale gids ook inzien als E-book. U kunt op die manier eenvoudig door de gids bladeren alsof u de papieren versie in uw handen heeft. Daarnaast kunt u met BrowseAloud de tekst van de gemeentegids op de website laten voorlezen.

 

Heeft u in week 2 nog geen gemeentegids ontvangen?

U kunt contact opnemen met Annelies van de Berge van De Kleine Media BV via annelies@dekleinemedia.nl of tel. 0224-210990 zodat u de gids krijgt nagezonden. Vermeldt hierbij duidelijk uw straatnaam, huisnummer en postcode.

Extra exemplaar ophalen bij de gemeente?
Een extra exemplaar van de gemeentegids 2012 kunt u gratis afhalen bij het klantcontactcentrum in het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat nr. 45.

 

Einde bericht

Snel naar...