Gemeente Wassenaar - 1214 Stagnatie werkzaamheden

1214 Stagnatie werkzaamheden

 De vorst is te vroeg ingetreden waardoor onze werkzaamheden zijn stil komen te vallen.

Dit houdt in dat we geen asfalt en bestrating meer aan kunnen brengen op de gedeelten van de van Zuylen van Nijeveltstraat die nu afgesloten zijn.Mocht de dooi in vallen dan zullen we opnieuw opstarten met de werkzaamheden. 

Deze stagnatie heeft ook gevolgen voor de rest van de van Zuylen van Nijeveltstraat. De werkzaamheden zullen op deze gedeelten later starten dan eerder zijn aangegeven. Zodra duidelijk is wanneer dit zal zijn zult u hierover nader worden bericht. 

Wij verzoeken u de auto - mocht u deze willen gebruiken- gedurende deze periode te parkeren in één van de zijstraten.  U kunt te voet de woningen bereiken, maar ook dan kunt u hinder ondervinden.   

Mogelijk moet u permanent of op een bepaald tijdstip toch met een auto bij uw woning komen. In dat geval verzoek ik u contact op te nemen. Er is meestal een oplossing op maat mogelijk. Ook voor andere vragen over dit deel van het werk kunt u contact opnemen met de toezichthouder Hans van der Linden of Ronald Geene, telefoon: 0622-434127.

Wij wensen U Prettige feestdagen.

Snel naar...