Gemeente Wassenaar - Gladheidbestrijding

Gladheidbestrijding

De winter is de periode waarin het gladheidseizoen van kracht is. In deze periode kan er wintergladheid worden verwacht en wordt dit mede door de gemeente bestreden. Het schoonhouden van de stoep is ook uw verantwoordelijkheid. Zorg dat u in de winter dat beschikt over zout. Dit kunt u overal kopen. Bij aanhoudende gladheid kunt ook nog 2 kg strooizout bij de gemeente komen halen.
zie ook de pagina gladheidsbestrijding

Het schoonhouden van de stoep is ook uw verantwoordelijkheid. Zorg voor de winter dat u beschikt over zout. Dit kunt u overal kopen. Bij aanhoudende gladheid kunt ook nog 2 kg strooizout bij de gemeente komen halen. u dient hiervoor wel een zakje emmertje of iets van dien aard mee te nemen.

  • 16 december 2011