Gemeente Wassenaar - Informatiebijeenkomst RijnlandRoute

Informatiebijeenkomst RijnlandRoute

Op donderdag 15 december organiseert de Provincie Zuid-Holland een informatieavond over de RijnlandRoute. De bijeenkomst vindt plaats in De Gouden Leeuw, Veurseweg 180 in Voorschoten en is bedoeld voor inwoners uit Leiden, Katwijk, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, Zoeterwoude en Leidschendam-Voorburg.

Gedeputeerde Ingrid de Bondt zal een toelichting geven over de stand van zaken. Daarna presenteert de provincie de vervolgstappen in het proces. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.  De informatieavond duurt van 20.00 uur tot 22.15 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open.

Programma:

19.30 uur          Inloop met koffie en thee

20.00 uur          Opening door avondvoorzitter.

20.05 uur          Gedeputeerde, mevrouw Ingrid de Bondt belicht de huidige stand van zaken

20.20 uur          Kort gelegenheid tot het stellen van vragen

20.40 uur          Pauze

21.00 uur          Het vervolgproces tot aan de tracékeuze

21.10 uur          Inzoomen op de route Zoeken naar Balans

21.25 uur          Inzoomen op de route Churchill Avenue

21.40 uur          Gelegenheid voor vragen

22.15 uur          Einde avond

Informatieavond live te volgen via internet

De informatieavond wordt in zijn geheel live uitgezonden via internet, hiervoor wordt een directe link geplaatst op de homepage van de provincie en op de homepage van de RijnlandRoute: www.zuid-holland.nl en www.rijnlandroute.nl. Kijkers kunnen vanachter hun pc tevens via het systeem vragen stellen aan de inleiders. De provincie beveelt de informatieavond hartelijk bij u aan.

  • 12 december 2011