Gemeente Wassenaar - De Verlichte Polderroute 2011

De Verlichte Polderroute 2011

De Agrarische Natuurvereniging Santvoorde organiseert op 27 december tussen 16.00 en 21.00 uur de Verlichte Polderroute. Diverse agrarische bedrijven en  molens langs de veenwetering worden verlicht, zijn open voor het publiek en bieden verschillende activiteiten.

Op die manier wordt invulling gegeven aan de relatie stad-platteland, leren burgers en boeren elkaar beter kennen en worden burgers zich nog meer bewust van het belang van een aangrenzend groene woon- en leefomgeving.

De Verlichte Polderroute wordt uitgezet in de Papenwegse polder langs de Rijksstraatweg Oostzijde tussen tuincentrum De Bosrand in Wassenaar en de Stevenshofjesmolen in Leiden/Stevenshof.

Santvoorde is de naam van de Agrarische Natuurvereniging ( www.anv-santvoorde.nl) die zich al jaren in samenwerking met anderen inzet voor het behoud van het agrarisch landschap met zijn natuur- en landschappelijke waarden in het gebied rond Wassenaar tussen Den Haag, Leidschendam, Voorschoten, Leiden en Katwijk.

  • 12 december 2011