Gemeente Wassenaar - Mantelzorg sculptuur

Mantelzorg sculptuur

Afgelopen donderdag 10 november vond de landelijke Dag van de Mantelzorg plaats. Op deze dag wordt aangdacht geschonken aan mensen die voor chronisch zieken of gehandicapten zorgen. Mantelzorgers uit Voorschoten en Wassenaar kwamen bijeen op deze speciale dag.
Er werd een gevarieerd programma aangeboden dat ontspannend, creatief en informatief was. Onder leiding van een professional konden de aanwezigen genieten van een workshop.
Het verbronsde beeldje werd via loting toebedeeld aan de Wassenaarse Thea Slats. Helaas was Thea verhinderd, waardoor ze niet aanwezig kon zijn. Wethouder Dienke Dekker nam in haar plaats de sculptuur in ontvangst. De wethouder zou de sculptuur persoonlijk aan Thea overhandigen. De sculptuur is een dankbetuiging aan alle mantelzorgers.
Deze dag was georganiseerd door Stichting Rondom Mantelzorg. Wanneer u advies of ondersteuning nodig heeft, kunt u contact opnemen met Stichting Rondom Mantelzorg in Wassenaar via telefoonnummer 079 750 23 80 of via de website www.rondommantelzorg.nl.
 
  • 15 november 2011