Gemeente Wassenaar - Wegverlegging Rijksstraatweg

Wegverlegging Rijksstraatweg

Wegverlegging Rijksstraatweg (N44) geopend

Wethouder Dienke Dekker heeft zondagochtend 6 november om 09.00 uur de tijdelijke wegverlegging van de Rijkstraatweg (N44) geopend. Deze tijdelijke wegverlegging, vanaf kruispunt Den Deijl tot aan het tankstation langs deze weg, is noodzakelijk om de bouwwerkzaamheden voor de aanleg van een langzaam verkeerstunnel (fietstunnel) onder de N44 te kunnen uitvoeren. Hiervoor is in overleg met Rijkswaterstaat gekozen om op deze manier het doorgaande verkeer zo min mogelijk te hinderen.

Gedurende acht weken wordt de afslag Papeweg (N448) richting Voorschoten op kruispunt Den Deijl komende vanuit Leiden/Amsterdam voor de verkeersveiligheid afgesloten. Het verkeer komende uit de richting Den Haag en Wassenaar kan gebruik blijven maken van de afslag Papeweg (N448). Voor verkeer komende uit Voorschoten blijft de Papeweg (N448) ongewijzigd.

Kijk voor uitgebreide informatie in de nieuwsbrief en op www.wassenaar.nl/fietstunnel. Bezoek ook het wekelijkse inloopspreekuur van verkeerswethouder Dekker. Elke dinsdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur in de informatiekeet aan de Burgemeester Staablaan.

  • 6 november 2011