Gemeente Wassenaar - Aandacht voor mantelzorgers

Aandacht voor mantelzorgers

Speciale aandacht voor mantelzorgers


10 November: De nationale Dag van de Mantelzorg waarbij er in het hele land activiteiten worden georganiseerd om mantelzorgers in het zonnetje te zetten en hun ontspanning te bieden. Zorgt u voor een partner, ouder, ander familielid, buur of vriend met chronische ziekte of handicap? Dan bent u mantelzorger. Kom dan eens kijken 10 november.

Mieke (l) en Joke staan heten u welkom op de Dag van de Mantelzorg!

Deze dag wordt er nationaal extra aandacht besteed aan de erkenning en waardering van deze mensen. Het thema 'Ontspanning zonder Inspanning' staat deze middag centraal. U kunt een creatieve workshop volgen, 'de Rozentuin', er is een informatiemarkt over ontspanningsmogelijkheden en de sculptuur Mantelzorg wordt zoals ieder jaar aan een van de aanwezige mantelzorgers uitgereikt, als symbool voor alle mantelzorgers. De middag sluiten we af met een feestelijke borrel.

Mantelzorgers en ook vrijwilligers uit Voorschoten en Wassenaar zijn uitgenodigd! U hoeft niet bij onze stichting te zijn aangemeld om deze middag bij te wonen. Wel vragen we u vooraf aan te melden in verband met de voorbereidingen. U kunt zich aanmelden bij Mieke Klein, tel. 06 57 97 10 64 of Joke van der Niet, tel. 06 57 97 10 63 of info@rondommantelzorg.nl. Mieke en Joke staan voor u klaar om u te verwelkomen. Locatie: Ruimte Plus, Merelhof 7-11 in Voorschoten. Tijd: 13.00 - 18.00 uur.

  • 31 oktober 2011