Gemeente Wassenaar - Geef autokrakers geen kans!

Geef autokrakers geen kans!

Eigenlijk zou het de normaalste zaak van de wereld moeten zijn: de auto met een gerust hart achterlaten op een parkeerplaats. Helaas is de realiteit anders en worden in Nederland dagelijks auto's opengebroken. Ook bij u in de buurt. Politie Haaglanden bindt, samen met partners, de strijd aan met deze auto-inbrekers. Maar dat kan zij niet alleen, uw hulp is hard nodig!

Controle in Wassenaar
In Wassenaar werden in de wijken Deyleroord, Ter Weer, Zijlwatering en Haven, Dorp Wassenaar en de parkeergarages in het centrum in totaal 350 auto's gecontroleerd. Daarvan waren er 22 niet afgesloten, in 7 waren waardevolle voorwerpen zichtbaar aanwezig en bij 30 auto's was de afdruk van de houder van het navigatiesysteem zichtbaar.

Lees het volledige bericht op: www.politiepersberichten.nl/haaglanden/bericht/77847/

  • 26 oktober 2011