Gemeente Wassenaar - Welkom nieuwe inwoners

Welkom nieuwe inwoners

 WELKOMSTBORREL 31 OKTOBER 2011

Voor alle nieuwe inwoners in Wassenaar! 

Bent u het afgelopen jaar nieuw in Wassenaar komen wonen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een welkomstborrel op maandag 31 oktober a.s. van 17.30-19.30 uur in Raadhuis De Paauw, Raadhuislaan 22, Wassenaar.

Na een welkomstwoord van burgemeester Jan Hoekema bestaat de bijeenkomst onder andere uit een voorstelronde van het bestuur, een presentatie over de gemeentelijke website www.wassenaar.nl en het Klant Contact Centrum. Daarna bieden wij u een hapje en een drankje aan en heeft u de gelegenheid elkaar, de aanwezige raadsleden en andere vertegenwoordigers van de gemeente Wassenaar te spreken. Tevens kunt u de informatiestands bezoeken.

Meldt u zich zo spoedig mogelijk, echter uiterlijk vrijdag 29 oktober a.s. aan per email: rsvp@wassenaar.nl. Graag tot ziens op 31 oktober a.s.!

  • 13 oktober 2011