Gemeente Wassenaar - Via 44 snelfietsroute

Via 44 snelfietsroute

Van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 28 oktober worden ook de kruisingen met de N44 op dit traject aangepakt.

Deze werkzaamheden vinden met name 's nachts plaats tussen 22.00 en 05.00 uur.

Planning en werkzaamheden

Om het verkeer op de N44 niet te hinderen wordt er met name 's nachts aan de kruisingen gewerkt. In de nacht van 24 oktober start de aannemer met de kruising N44/Rijksstraatweg 390 en werkt vervolgens aan de kruisingen richting Den Haag (Raadhuislaan, Pauwlaan, Backershagenlaan, Rust en Vreugdlaan, Houtlaan en Van der Oudermeulenlaan). De kruisingen worden achter elkaar aangepakt en de werkzaamheden duren per kruising maximaal 2 nachten.

 Op de kruisingen wordt de bestaande verharding verwijderd. Als er asfalt ligt, moet er worden gefreesd. Daarna worden er nieuwe asfaltdrempels aangebracht. 

Wat betekent dit voor u?

Omleidingsroutes voor het verkeer staan duidelijk aangegeven op de gele omleidingsborden. Overdag zijn de kruisingen gewoon open. Door de werkzaamheden kunt u ook enige geluidshinder ervaren. De provincie doet er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Meer informatie

Op www.zuid-holland.nl/via44 vindt u de meest actuele informatie en planning van de Via 44. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Heeft u specifieke vragen over de planning of uw bereikbaarheid, dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder via 06 - 5261 9045 of

snelfietsroutesdenhaagleiden@pzh.nl.

  • 12 oktober 2011