Gemeente Wassenaar - Bestuurssecretaresses Haaglanden

Bestuurssecretaresses Haaglanden

Bijeenkomst bestuurssecretaresses Haaglanden

Afgelopen dinsdag 4 oktober jl. ontving de gemeente Wassenaar 50 bestuurssecretaresses van de Haaglanden gemeenten (Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer).  

 Het idee is 15 jaar geleden ontstaan tijdens de oude Haaglanden burgemeesterskring om ook de secretaresses van het Bestuur een keer per jaar uit te nodigen om kennis te maken met de betreffende gemeente en contacten te onderhouden.

Ieder jaar is een andere Haaglanden gemeente gast gemeente. Dit jaar viel de beurt aan Wassenaar. Na ontvangst en welkomstwoord door burgemeester Hoekema in Raadhuis De Paauw was het programma als volgt: een rondrit met de bus door Wassenaar, ontvangst in de Schaapskooi in Duinrell door baron Philip van Zuylen, en rondleiding door het park in de Duinrell Express, bezoek aan Galerie in de Molen, de Langstraat en de lunch in het 't Regthuys. 

In 2012 zal de Haaglanden bestuurssecretaressedag in Den Haag zijn.

  • 12 oktober 2011