Gemeente Wassenaar - Burendag

Burendag

Op 24 september organiseert SJW Wassenaar i.s.m. het Oranjefonds Burendag. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september.

Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. SJW Wassenaar heeft dit jaar een fantastisch programma georganiseerd voor jong en oud. We starten de dag om 13.00 uur met koffie, thee en natuurlijk een lekker koekje aan onze gezellige bar. We zorgen voor een spetterende dag met o.a. een Panna knock-out, longboardclinics, demo's en veel muziek. Voor de kleintjes hebben we een springkussen en spelletjes.

Als klap op de vuurpijl gaan we knallen met radio dj Menno de Boer, wel bekend van Slam FM. De entree voor deze Burendag is gratis en toegankeijk voor heel Wassenaar. Inschrijven voor de panna knock- out en het longboarden kan via michelle@sjw-wassenaar.nl of gewoon bij The Factory. Je kunt leuke prijzen winnen waaronder vrijkaartjes voor de schuimparty die we in de avond organiseren.

  • 21 september 2011