Gemeente Wassenaar - Verkeerslichten bij Rijnlands

Verkeerslichten bij Rijnlands

In overleg met de schoolleiding van het Rijnlands Lyceum is een aantal verkeerszaken rondom de school besproken met de gemeente. Een wens van de schoolleiding is dat ook voetgangers met behulp van een verkeerslicht kunnen oversteken. De bestaande installatie bood daar de technische mogelijkheden niet voor. Daarom is besloten de verkeersregelinstallatie een jaar eerder te vervangen dan oorspronkelijk de bedoeling was. Navraag bij de school wees uit dat vervanging in de schoolvakantie de voorkeur heeft. De installatie wordt vervangen in week van 15 augustus en duurt vier dagen. De werkzaamheden omvatten nieuwe verkeerslichten voor de voetgangers, en de bestaande lantaarns vervangen worden door een LED uitvoering en er wordt een nieuwe regelkast de brug geplaatst.

  • 1 augustus 2011