Gemeente Wassenaar - Plaatsing beelden: ''Bella Figura''

Plaatsing beelden: ''Bella Figura''

Van zondag 19 juni t/m zondag 1 oktober 2011 vindt de driejaarlijkse beeldententoonstelling "Bella Figura" plaats in de tuinen van Raadhuis De Paauw in Wassenaar. Deze keer gaat de tentoonstelling over één kunstenaar, de inmiddels internationaal bekende beeldhouwer Henk Visch. De opening vindt plaats op Raadhuis De Paauw, op zondag 19 juni a.s. om 14:30 uur door mevrouw drs. Maya Meijer-Bergmans  directeur van Den Haag Sculptuur.

In de expositieruimtes van Raadhuis De Paauw, wordt tegelijkertijd een expositie geopend van de nieuwste schilderijen van de Wassenaarse kunstenares Maayke Schuitema. Deze tentoonstelling loopt van zondag 19 juni t/m dinsdag 12 juli 2011.

De beeldententoonstelling in het park is permanent toegankelijk, de schilderijenexpositie binnen is te bezichtigen op donderdag t/m zondag van 12.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom deze exposities te bezoeken.

  • 15 juni 2011